0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Saó del Coster

Saó del Coster är ett projekt som startade 2004 av en grupp goda vänner från Schweiz som var och är passionerade av Priorat och dess viner. Joel Chevallaz och Michel Grupper leder en grupp av finansiärer och vänner som driver ett vineri som tar stor hänsyn till terroir, jorden, vinmakeriet och allt sker under biodynamiska principer, inget lämnas åt slumpen!

De som sköter det dagliga arbetet på Saó del Coster är Michelle Negrón, Jordi Giménez, Xavier Barrachina och Ángel Vergara, samt konsultation av oenologen och biodynamiska experten. Frédéric Duseigneur, tidigare ägare av Domaine Duseigneur.
Saó del Coster gör också ett vin från Rias Baixas gjort på 100 % Albarino som drivs av Fredi Torres under samma principer som vinerna görs i Priorat.
Saó del Coster ligger i Gratallops i centrala Priorat och hjärtat av området som har den mycket speciella jordmånen Licorella. Byn ligger ca 320 möh och 25 km från kusten.

La Pujada Rött, Spanien
Planassos Rött, Spanien
S Saó del Coster Rött, Spanien
Terram - Rött, Spanien
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till Principium Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år