0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Maison Sassy

Barndomsvännerna Pierre-Emmanuel och Xavier växte upp tillsammans i Normandie. Deras ambition är att modernisera och göra en riktigt högkvalitativ första alkoholhaltig dryck som alla unga i Normandie kommer i kontakt med, cider!
De var bestämda att skapa en högkvalitativ, hantverksmässigt framställd fransk dryck och med att återvända till rötterna och ursprunget. Målsättningen är att öka kvaliteten, skapa en modern produkt och lyfta fram de genuina smakerna.
Alla sorter är 100 % naturligt framställda, glutenfria och lågt kaloriinnehåll.
Pierre-Emmanuel och Xavier har haft hjälp med en av de främsta cidermakerna i Frankrike och tillsammans producerar de en modern och fantastiskt bra linje av högkvalitativ cider.

Under Stockholm Beer & Whiskyfestival 2016 vann vi Silver med L'Inimitable som mässans bästa cider.
Det säger en hel del om kvalitén kring deras produkter.

Cidern finns redan idag på många kvalitetsrestauranger och de främsta restaurangerna i Sverige och blivit väldigt populär.
Cidern har också fått internationell berömmelse och finns på många av världens finaste restauranger.Maison Sassy La Sulfureuse Apple Rosé Cider, Frankrike
Maison Sassy L'Angelique Cider, Frankrike
Maison Sassy Le Vertueux Poire Cider, Frankrike
Maison Sassy L'Inimitable Cider, Frankrike
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till Principium Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år