0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

L'archetipo

Så här beskriver Francesco Valentino Dibenedetto, ägare till L’Archetipo sin filiosofi: På 80-talet började konverteringen till ekologisk odling, men jag ansåg att livskraften i vår jord inte utvecklades som vi hoppats på, så år 2000 övergick vi istället till biodynamisk odling. Efter några år av biodynamisk odling inser jag att det fortfarande saknas något, vilket har fått mig intresserad av Masanobu Fukuokas teorier om helt naturliga odling. Att applicera dessa teorier i praktiken gav mig verktyg för att arbeta med hållbart jordbruk, där samverkan mellan alla ekosystemet är sammankopplade. Detta äventyr utvecklas tillsammans med min hustru Anna Maria och våra fyra barn: Carlo Nazareno, Domenico, Andrea e Maria Clelia. Tack vare deras konstanta omsorg har det varit möjligt att bygga vinkällaren, helt gjord i tuff, en vinkällare med exakta klimatförhållanden där det är möjligt att förbättra våra dyrbara druvor utan att använda några som helst kemikalier."
Den nya generationens entré i företaget, under ledning av Francesco Valentino stora erfarenhet, kommer sannolikt att ge nya uppslag och vitalitet till "L'archetipo".

Archetipo Greco Bianco Vita, Italien
L Archetipo Aglianico Rött, Italien
L'Archetipo Primitivo Rött, Italien
Verdeca Sette Lune Vita, Italien
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till Principium Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år