0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Domaine Labranch Laffont - Christine Dupuy

Domaine Labranch Laffont ägs och drivs av Christine Dupuy som tog över ägorna 1993 efter sin far. Vingården har varit i familjens ägo sedan ca 1780. Christine har blivit utnämnd av Journal of Wine i Frankrike som "rising star of the year". Christine har under åren utvecklat sitt kunnande och gått allt mer åt att göra unika viner med de förutsättningar som terroir och druvor ger vinet, det har också gett henne ovan utnämning. I Christines arbete handlar det om att hålla sulfithalterna låga samt bara använda naturlig jäst. Christine äger en av två egendomar i hela Madiran som har klarat sig från vinlusen och har således original vinstockar i sin vingård. Från den vingården som är på ynka 0,4 ha kommer vinet Prephylloxeriques som görs i ynka 500 flaskor per år.
Hon är dessutom Madirans enda kvinnliga vingårdsinnehavare och vinmakare och hon gör det med bravur, vilka viner hon gör!

Bilh Moelleux Söta viner, Frankrike
Domaine Labranch Laffont Pacherenc du Vic - Bilh sec Vita, Frankrike
Domaine Labranche Laffont Pryphylloxeriques Rött, Frankrike
Domaine Labranche Laffont Tradition Rött, Frankrike
Domaine Labranche Laffont Vielles Vignes Tannat Rött, Frankrike
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till Principium Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år