0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Brasserie D'olt

Brasserie D'olt startades av Sebastien Blaquire och hans fru Carole 1998, vid foten av Aubracplatån. Platån Aubrac har en verklig viktig inverkan i samtliga deras produkter. Källvattnet som används kommer direkt från berget och rinner rakt in i bryggeriet där det filtreras innan användning. Smaken är underbar, mineralisk, klar och som att dricka direkt ur den finaste fjällbäcken.
Bryggeriet ligger vackert inklämt bland bergen och det är smala slingrande vägar som tar oss hit, idylliskt och oförstörd natur, det är också det som symboliserar Brasserie D'olts produkter.
Läsken som är naturligt producerad innehåller inga färgämnen, inga tillsatser eller konserveringsmedel. Socker är naturligt fruktsocker, smaker och dofter kommer direkt från frukter och växter och dess naturliga aromer.
Inget tillsatt, inget borttaget, bara riktigt bra och god läsk som den ska vara!
Lågt GI, lägst på marknaden är också kännetecknande för dessa oslagbara produkter, GI ligger endast på 21,5 kcal per 100ml.
Dessutom är dessa ekologiskt certifierade.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till Principium Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år